فهرست مقاله
Toggleمعرفی پنج ویژگی حسابدار حرفهای
یک حسابدار حرفه ای ویژگی های مختلفی باید داشته باشد تا بتواند بهراحتی به وظایف خود رسیدگی کند و بتواند از این راه کسب درآمد داشته باشد. در دنیای امروزی حسابدارهای مختلف زیادی وجود دارند؛ اما چیزی که بهندرت یافت میشود یک حسابدار حرفه ای است که بتوان بهراحتی به آن اعتماد کرد و همه رسیدگیهای مالی شرکت را به او سپرد. اگر شما نیز میخواهید جزو معدود حسابداران حرفه ای بازار ایران باشید نیاز است که برخی از ویژگیها را در خود به وجود بی آورید یا آنها را تقویت کنید. اگر میخواهید تا با ویژگی های حسابدار حرفه ای آشنا شوید بهتر است که در ادامه این مقاله با نخبه حساب همراه باشید.
ویژگی های حسابدار حرفه ای چیست؟
یکی از راههای مهم برای کسب درآمد این است که همیشه سعی کنید تا در کار خود حرفه ای باشید و بتوانید از پس تمامی چالشهای حوزه شغلی خودتان بر بیایید. اینگونه است که همیشه برای شما کار وجود خواهد داشت و میتوانید از این راه کسب درآمد داشته باشید.
باتوجهبه ثبات شغلی بالا و سهولت ثبتنام در دانشگاهها موجب شده است تا رشته حسابداری بسیار پر طرفدار شود و همین موضوع باعث شده تا در حال حاضر حسابداران مختلف زیادی در بازار ایران در حال فعالیت باشند و هر کدام بهنوعی از این رشته کسب درآمد کنند.
مسلماً در بازارهای پر رقابت شخصی بالاترین درآمد را خواهد داشت که بیشترین مهارت را داشته باشد و بتواند حرفهایتر رفتار کند. همه افراد به دنبال حرفهایها هستند تا کارشان به بهترین شکل ممکن پیش برود و بتوانند از این طریق پیشرفت چشمگیری داشته باشند.
به همین دلیل بهترین راه برای افزایش درآمد شما نیز این است که رفتار کاری خودتان را حرفهایتر کنید تا بتوانید بهترین نتیجه را داشته باشید. اگر میخواهید که ویژگی های حسابدار حرفه ای را بشناسید بهتر است که در ادامه با ما همراه باشید تا به این ویژگیها اشاره داشته باشیم.
مداوم در حال یادگیری باشد
یکی از ویژگی های حسابدار حرفه ای این است که باید دائماً در حال یادگیری باشد. بدون شک علومی مثل حسابداری دائماً در حال تغییر هستند و روشهای مختلف زیادی برای ارائه خدمات حسابداری به وجود میآید. به همین دلیل یک حسابدار حرفه ای باید دائماً در حال یادگیری باشد.
شما باید بهصورت روزانه زمانی را صرف یادگیری و آموزش خودتان بکنید تا بتوانید پیشرفت چشمگیری داشته باشید. البته که این یادگیری حتماً نباید در زمینه حسابداری باشد و شما میتوانید یادگیریهایی نیز در زمینه توسعه فردی خودتان داشته باشید و از این طریق حرفهایتر شوید.
پیشنهاد میشود که در هنگام آموزش روشهای جدید حسابداری از منابع معتبرتر و منابع خارجی استفاده نمایید. البته که همه منابع خارجی نیز معتبر نیستند و باید به این موضوع توجه داشته باشید تا بتوانید بهترین منبع را برای خودتان پیدا کنید و از این طریق روشهای جدیدتر را آموزش ببینید.
برای مثال درصورتیکه شیوه کارکردن با نرمافزارهای حسابداری را بهخوبی بلد نیستید بهتر است آموزش خود را در این زمینه آغاز کنید و در زمینه استفاده از نرمافزارهای مختلف حسابداری نیز حرفه ای شوید. بدون شک در حال حاضر بیشتر شرکتها از نرمافزارهای حسابداری استفاده میکنند و آموزش آن از واجبات است.
توانایی کارگروهی را داشته باشد
یکی دیگر از ویژگی های حسابدار حرفه ای این است که باید توانایی کارکردن بهصورت گروهی را نیز داشته باشد. حسابداری از جمله شغلهایی است که معمولاً باید بهصورت گروهی فعالیت کنید و کم پیش میآید که پروژهای را بهصورت تکی پیش ببرید و باید تجربه داشته باشید.
درصورتیکه تمایل دارید که حسابدار شرکتهای بزرگ باشید باید توانایی کارگروهی را داشته باشید. شرکتهای بزرگ به علت گسترده بودن فعالیتهای مالی به یک تیم حسابداری قدرتمند احتیاج دارند و شما نیز برای استخدامشدن در اولین مرحله باید جزوی از تیم حسابداری باشید.
معمولاً شرکتهایی که کوچکتر هستند و فعالیتهای مالی خیلی گستردهای ندارند حسابداران را بهصورت تکی استخدام میکنند و خبری از کار تیمی نیست. البته که میزان مبلغ پرداختی در این شرکتها نیز پایینتر بوده و شما درآمد خیلی بالایی را کسب نخواهید کرد.
معمولاً کار بهصورت تیمی موجب میشود تا اشتباهات در حسابداری به حداقل ممکن برسد و همین موضوع نیز شرکتهای مختلف را مجاب میکند تا از تیمهای مختلف حسابداری استفاده نمایند. به همین دلیل شما باید توانایی کارگروهی را بهتر کنید تا بتوانید بهترین بازدهی را در کار خود داشته باشید.
ارتباطات قوی و مؤثری داشته باشد
یکی از ویژگی های حسابدار حرفه ای این است که بتواند بهراحتی با کارفرما خود ارتباط برقرار کند. همانطور که خودتان مطلع هستید رشته حسابداری اصطلاحات مختلفی دارد که ممکن است این اصطلاحات برای عموم مردم قابلدرک نباشد و تنها حسابداران از آن باخبر باشند.
به همین دلیل وقتی که شما قصد دارید گزارش عملکردی در اختیار کارفرمای خود قرار دهید نیاز است که حرفه ای باشید و گزارش را طوری بیان کنید کارفرما نیز با بیان ساده متوجه همه اتفاقات و گزارشها باشد. در غیر این صورت کارفرما با شما ارتباط نخواهد گرفت.
البته که همیشه ارتباط با کارفرما نیست و شما باید بتوانید با همکاران خود نیز ارتباط بگیرید. توجه کنید که همه حسابداران در یک سطح علمی نیستند و باید به این موضوع توجه داشته باشید. برای مثال ممکن است که در تیم حسابداری یک شرکت شخصی وجود داشته باشد که بار علمی در سطح شما نداشته باشد.
شما باید شیوه صحبت و توضیح خود را طوری در نظر بگیرید که بتوانید با شخص موردنظر ارتباط مؤثر برقرار کنید تا پروژه به بهترین شکل ممکن پیش برود. درصورتیکه شما نتوانید با کارفرما و همکاران خود ارتباط مؤثر برقرار کنید نمیتوانید بازدهی خودتان را افزایش دهید.
خلاقیت داشته باشد
یکی دیگر از ویژگی های حسابدار حرفه ای خلاق بودن است. درصورتیکه انسانهای خلاق در حوزههای مختلف وجود نداشتند بدون شک هیچ پیشرفتی در دنیا و جامعه به وجود نمیآمد و همه افراد از روشهای قدیمی و اشتباه استفاده میکردند و شاهد رشد خیلی زیادی نبودیم.
درصورتیکه به زمانهای قدیم نگاه کنید میبینیم که حسابداری از نیازهای مهم جامعه بوده است. اما درصورتیکه کمی تحقیق کنید متوجه میشوید که تا به اینجای کار روشهای حسابداری تغییرات مختلف زیادی کرده و دائماً شاهد آپدیت شدن این روشها بودهایم.
به همین دلیل شما بهعنوان یک حسابدار حرفه ای نیاز ندارید که حتماً از روشهای مختلف پیروی کنید و بهتر است که در کار خود خلاقیت داشته باشید. درصورتیکه انسانی خلاقتر باشید میتوانید در مواجه با مشکلات مختلف از خلاقیت خود استفاده نمایید و مشکلات را بهتر و روشهای جدیدتری حل کنید.
اینگونه علاوه بر پیشرفت فردی خود موجب پیشرفت علم حسابداری نیز خواهید شد. البته که بهتر است که همیشه بهترین روش را برای حل مشکل انتخاب کنید تا شرکت موردنظر شما از نظر مالی آسیب نبیند؛ زیرا تمامی این آسیبها بر عهده شخص حسابدار خواهد بود.
دقیق باشد
یکی از مهمترین ویژگی های حسابدار حرفه ای این است که باید کاملاً دقیق باشد و در کار خود دقت داشته باشد. درصورتیکه دقیق نباشید میزان اشتباهات شما بیشتر خواهد شد و بدون شک هیچ کارفرمایی به دنبال استخدام یک فرد حواسپرت نخواهد رفت و به مشکل خواهید خورد.
همانطور که خودتان میدانید حسابداری علمی است که دائماً با ریاضی، اعداد و حسابکتابها سروکار دارد. درصورتیکه دقت کافی را نداشته باشید در محاسبات خود به مشکل خواهید خورد و همین موضوع شرکت را دچار بحران مالی خواهد کرد و باید حواسجمع باشید.
البته که این احتمال در شرکتهای بزرگتر که بهصورت تیمی کار میکنند کمتر است؛ اما درصورتیکه شما بهصورت فردی در یک شرکت کوچک در حال فعالیت هستید و نظارتی روی کار شما نیست؛ بیدقتیهای کوچک شما میتواند موجب بروز مشکلات مالی متعددی شود.
البته که بیدقتی شما در کارهای گروهی نیز میتواند بازدهی تیمی را کاهش دهد و همین موضوع بهمرورزمان میتواند موجب شود شما شغل خود را از دست بدهید که این موضوع برای رزومه شما عزیزان مناسب نخواهد بود و باید همیشه در کار خود دقیق باشید.
جمعبندی
در نهایت با مقاله معرفی ویژگی های حسابدار حرفه ای همراه شما عزیزان بودیم و اطلاعات مختلفی در این زمینه به دست آوردیم. درصورتیکه شما نیز میخواهید حسابداری حرفه ای باشید نیاز است که این ویژگیها را به دست بی آورید یا آن را درون خودتان تقویت کنید. بدون شک حرفه ای شدن شما بهتنهایی میتواند موجب افزایش درآمد شما عزیزان شود و بتوانید موقعیتهای شغلی بهتری به دست بی آورید.
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0
1 دیدگاه در “معرفی 5 تا از ویژگی های حسابدار حرفه ای”
تشکر و سپاس بابت بیان این ویژگی ها